Ik ben Fransje Fernig. Met mijn levenservaring en jarenlange ervaring in de faillissements-en sociale advocatuur en een opleiding tot Professional Organizer kon het niet anders dan dat ik mensen zou helpen met hun financiële administratie.

Dat leidde na het volgen van een opleiding tot
Beschermingsbewindvoerder in 2012 tot de oprichting van
Synergie P.O. Beschermingsbewind & Inkomensbeheer.

In de loop der jaren heb ik steeds meer mensen begeleid die van hun welverdiende pensioen genieten en toch nog in financiële problemen kwamen.Veel problemen zijn ontstaan door de digitale veranderingen. Het is mijn wens om die problemen voor zoveel mogelijk mensen vóór te zijn.

Ik gun iedereen de rust en ruimte in hoofd en hart door de zekerheid dat de persoonlijke administratie op orde is. Er zijn genoeg andere zaken waar u zich veel beter mee bezig kunt houden!